SHOWTEC PHANTOM 65 SPOT

Vanaf: 575,00

red checkBen je geen techneut? Je krijgt een heldere uitleg!
red check Korting op meerdaags huren
red check Bezorgen en opbouw support mogelijk

Artikelnummer: st.40070 Categorie:

De Phantom is terug!

Showtec Phantom, een begrip op het gebied van verlichting binnen de entertainmentbranche, is terug met een nieuwe serie zeer betrouwbare en veelzijdige fixtures.
Niet alleen ziet de buitenkant er mooier uit, ze zijn ook vanbinnen aangepast met de nieuwste techniek, zonder in te boeten op betrouwbaarheid. Deze fixtures bieden meer en betere functies dan ooit.
Haarscherpe stralen, kleurrijke matrixeffecten of spectaculaire gobo-beelden: Showtec Phantom is een echte superheld die u nooit teleur zal stellen.

Spot 65 en 130, 3R beam, 3R hybrid of Matrix FX:
Showtec Phantom – de keuze van helden!

De Showtec Phantom 65 Spot is een zeer compacte en multifunctionele movinghead, speciaal ontworpen voor gebruik op kleine tot middelgrote podia, door dj’s en entertainers.
Het is de ultieme opvolger van de Phantom Spot 50. Naast de stijlvolle uitstraling zit dit apparaat vol met geweldige functies.

Een lichtopbrengst van een witte led van 65 W, 1 glazen + 6 metalen gobo’s, met gobo-flow en -shake, 8 dichroïsche filters + wit voor gesplitste kleuren en regenboogeffecten, een prisma met 3 facetten en geweldige nieuwe optiek met handmatige focus. Het is moeilijk te geloven dat deze compacte fixture over al deze functies beschikt!

Dankzij het kleine formaat en het gewicht van slechts 6 kg kan deze movinghead met één klem in elke positie worden gemonteerd. Bovendien is de Phantom 65 Spot eenvoudig door te linken dankzij de Pro Power- en DMX-in- en outputs.

De Showtec Phantom-serie is een begrip op het gebied van verlichting binnen de entertainmentbranche. De serie bestaat uit zeer betrouwbare fixtures met een laag energieverbruik en hoge prestaties. Deze serie biedt een reeks aan moderne fixtures zoals Spot, Wash, Beam, Matrix FX, en Hybrid, waarmee aan de hedendaagse eisen van de branche wordt voldaan.
Haarscherpe stralen, kleurrijke matrixeffecten of spectaculaire gobo-beelden: Showtec Phantom is een echte superheld die u nooit teleur zal stellen.

 • 7 dubbel roterende gobo’s en 8 kleuren
 • Pro Power in- en output
 • Gobo-shake, gobo-rotate en prisma met 3 facetten
 • Quicklock-beugels

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop
   Calculate Shipping
   Apply Coupon
   Unavailable Coupons
   get15off Get 15% off Mauris in erat justo. Nullam ac urna eu felis dapibus condimentum sit amet a augue. Sed non neque elit sed ut.